De salon is voorlopig even gesloten

Kirsten PeterseNieuws

Lieve klanten,

Beauty & Gezondheid: onlosmakelijk met elkaar verbonden.
Je “goed voelen”… Oh zo belangrijk in deze hectische tijden. 

Het is helaas nog niet duidelijk of beautysalons onder de genoemde categorieën van het RIVM vallen. Wel is duidelijk dat binnen de huidige adviezen het voor mij niet meer mogelijk is de behandelingen op de kwalitatief hoogwaardig en verantwoordelijke manier uit te voeren die je van mij gewend bent.

Gezien de huidige situatie welke is ontstaan in Nederland dien ik als beauty professional een moeilijke, maar verstandige keuze te maken. De praktijk geopend houden “voelt” op dit moment niet meer goed. De gezondheid van zowel mijn cliënten, familie en vrienden gaat boven alles.

Ik neem de verantwoordelijkheid om de verspreiding van dit Corona Virus zo veel mogelijk te beperken. Ik reken hiervoor op jullie begrip en ga ervan uit dat wij met z’n allen – op welke manier dan ook – onze verantwoordelijkheid nemen de komende periode.

Met veel pijn in mijn hart sluit Kirsten – Skinexpert & Pedicure haar deuren tot en met 6 april. Ik neem contact op met iedereen die in deze periode een afspraak heeft ingepland.

Misschien nu het moment om jezelf thuis te verwennen met die lekker crème, scrub of masker?! Zo heb je toch je beautymoment én blijft Kirsten Skinexpert & Pedicure ook gezond! 

Voor advies over producten en/of gebruik + bestellingen ben ik bereikbaar. Zowel via mail / Facebook / Instagram als via Whats App. Wij brengen deze bestellingen bij jullie thuis gedurende deze periode. Bij levering blijven wij op gewenste afstand en betaling kan via overschrijving.

Blijf positief. Help elkaar. Wees aardig voor elkaar. 

Ontspannen groet,
Kirsten