persoonlijke aandacht tijdens Onze behandelingen.

Skinexpert & Pedicure

Onze schoonheidssalon werkt met producten van Elemis UK, Scrub & Rub, Fillmed en 1944 Paris. Producten met actieve ingrediënten uit de natuur die zorgen voor een natuurlijke huid en revitalisering van de geest.

Schoonheids- & Pedicuresalon

  • Room
  • Room
  • Room
  • Room

Huidverbetering

Met onze huidverbeterende behandelingen helpen wij u ongeacht uw leeftijd aan een mooie en vooral stralende huid. Met een zeer uitgebreide huidanalyse onderzoeken wij uw huid, zodat wij u kunnen voorzien van een behandeling die geheel aansluit bij uw huidbehoefte. Voor een optimaal resultaat.

Behandelingen Huidverbetering  

Huidverzorging

Grondig maar mild dagelijks reinigen en een goede vochtinbrengende huidverzorging helpen bij het gezond houden van de huid. huid. Hoogwaardige verzorgingsproducten, gekozen op basis van uw unieke huidtype, helpen de gezichtshuid te beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

Behandelingen Huidverzorging  

Wellness & Massage

Bij een ontspanningsmassage gaan uw lichaam en geest in ruststand waardoor er minder stresshormoon vrijkomt. Wij bieden een totale wellness ervaring waarin tijdens de eerste minuten van de behandeling alle spanning verdwijnt. Goed voor uzelf én uw huid.

Behandelingen Wellness & Massage  

Pedicure

Geef jij je voeten de verzorging die ze verdienen? Voeten dragen ons hele gewicht. Elke dag zetten we meer dan duizend stappen. Je denkt er niet zo bij na maar onze voeten moeten hard werken. Ze mogen best eens goed verwend worden.

Behandelingen Pedicure  

Wilt u ook genieten van een ontspannende wellness experience?