Make-up dag 1944 Paris & kennismaking MAYEE Skincare

Kirsten PeterseNieuws

Op vrijdag 4 november 2022 organiseren wij wederom een make-up workshop 1944 Paris! Een gezellige workshop vol met persoonlijk make-up advies bij Kirsten Skinexpert & Pedicure!

Op deze dag is visagist en productspecialist Henny van 1944 Paris aanwezig bij Kirsten Skinexpert & Pedicure om jou – geheel kosteloos – persoonlijk op te maken en persoonlijk make-up advies te geven. 

We zullen vragen zoals onderstaande behandelen:

  • Welke kleuren passen het beste bij mij?
  • Hoe kan ik mijn ogen mooier accentueren? 
  • Kan ik beter lipstick of lipgloss gebruiken?
  • Welke foundation past het beste bij mijn huid?
  • Welke kleur oogschaduw past bij mijn huidskleur?

Via de onderstaande knop kun je je inschrijven en een plekje reserveren voor onze make-up workshop op vrijdag 4 november 2022. Let op! Graag alleen op de hele uren reserveren.

Maak kennis met MAYEE Skincare

Ben jij ook nieuwsgierig naar het nieuwe skincare merk van Kirsten Skinexpert & Pedicure? Tijdens de make-up dag kun je uitgebreid kennis met MAYEE Skincare!

MAYEE is een Nederlands merk en biedt zichtbare huidverbetering op professioneel niveau, met huidvriendelijke recepturen die de huid effectief mooier maken. MAYEE is transparant over haar formules, want hoe meer jij weet, hoe beter jij je keuzes kan maken. Het doel van MAYEE? Blijven ontwikkelen naar een beter en duurzamer merk. Voor jou, jouw huid en de wereld om ons heen.

Kennismakingsactie

Om goed kennis te kunnen maken met MAYEE Skincare hebben wij een kenninsmakingsactie! Nu bij aankoop van twee producten naar keuze ontvang je een op jouw huid afgestemde giftset!!

Graag tot ziens in de salon!

Groetjes,
Kirsten