Nieuw bij Kirsten Skinexpert & Pedicure: Dermapen4 microneedling

Kirsten PeterseNieuws

De Dermapen4 microneedling behandeling is een effectieve, veilige en populaire behandeling waarbij je een breed scala aan huidproblemen kunt behandelen. Een behandeling met de Dermapen4 beperkt zicht dus niet alleen tot het behandelen van fijne lijntjes of rimpels.

Wat is microneedling? 

Microneedling is een cosmetische procedure waarbij de huid herhaaldelijk wordt doorboord met kleine, steriele naalden (microneedling van de huid). De microkanaaltjes die door een Dermapen4 microneedling behandeling worden gegenereerd stimuleren de aanmaak van collageen terwijl je huid geneest.

Acne, trauma, pigmentatie en tal van andere aandoeningen kunnen problemen op je huid veroorzaken. Veroudering zorgt ervoor dat je huid dunner, slapper en rimpelig wordt. Dermapen4 microneedling activeert eenvoudig de natuurlijke en zelfverjongende functie van de huid. Er vormt zich nieuw weefsel waardoor een jeugdigere uitstraling ontstaat en er tegelijk antistoffen worden bestreden. In tegenstelling tot bijvoorbeeld injectiebehandelingen is de Dermapen4 microneedling behandeling een volledig natuurlijk proces dat het lichaamseigen herstel- en vernieuwingsproces stimuleert om collageen aan te maken.

Nu ook bij Kirsten Skinexpert & Pedicure!

Ook bij Kirsten Skinexpert & Pedicure kunt u terecht voor microneedling behandelingen. Samen bespreken we uw klachten en in overleg bepalen we voor u de meest geschikte behandelmethode.

Voor een Dermapen4 behandeling kunt u nu direct een afspraak maken.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden of bent u nieuwsgierig wat microneedling voor uw specifieke situatie kan betekenen? Kijk dan eens op onze nieuwe website www.microneedling-doetinchem.nl.

Graag tot ziens in de salon!

Groetjes,
Kirsten